Главная » Последние новости » Мінські Домовленості

Мінські Домовленості

Мінські Домовленості (2015.02.12 13:07)

Голос Карпат.ІНФО
Росія зриває узгоджені у Мінську домовленості, намагаючись виторгувати для терористів Росія зриває узгоджені у Мінську домовленості, намагаючись виторгувати для терористів Дебальцеве.

Перейти к записи

Портал "Щоденний Львів"
Маріонетки Путіна на Донбасі зривають Мінські домовленості, вимагаючи Дебальцеве, Маріонетки Путіна на Донбасі зривають Мінські домовленості, вимагаючи Дебальцеве, – посол

Перейти к записи

Всеукраинский Евромайдан
Попередній результат переговорів Анґели Меркель, Франсуа Олланда, Петра Порошенка Попередній результат переговорів Анґели Меркель, Франсуа Олланда, Петра Порошенка та Володимира Путіна, які тривали у Мінську близько 14 годин – домовленість про припинення вогню на дві доби, відвід військ і важкого озброєння з 14 лютого, створення демілітаризованої зони.

Перейти к записи

1inform
У Мінську дoсягнуті домовленості про укладення перемир'я на Донбасі протягом 48 годин, У Мінську дoсягнуті домовленості про укладення перемир я на Донбасі протягом 48 годин, йдеться в чернетці договору зустрічі Нормандської четвірки .

Перейти к записи

Інформаційний Акцент
Результатом переговорів у Мінську стала домовленість про припинення вогню на дві Результатом переговорів у Мінську стала домовленість про припинення вогню на дві доби.

Перейти к записи

Noname
Нові нові мінські мінські домовленості домовленості.

Перейти к записи

Новини Криму
Нові домовленості щодо припинення вогню на території Новоросії, для досягнення яких Нові домовленості щодо припинення вогню на території Новоросії, для досягнення яких керівники Росії, України, Німеччини та Франції сьогодні зустрічаються в Мінську, зможе забезпечити тільки російський миротворчий контингент.Про це в прямому ефірі Першого.

Перейти к записи

Finidea
Якщо МВФ дійсно сьогодні-завтра презентує фінансову допомогу на рівні більше 20 Якщо МВФ дійсно сьогодні-завтра презентує фінансову допомогу на рівні більше 20 мільярдів та будуть домовленості у Мінську, щодо дотримання минулих домовленостей (контроль за кордоном) то, на наш погляд, гривня може зміцніти до 17 грн.

Перейти к записи

Корупція Інфо
Переговори в Мінську йдуть складно, але надія на спільну домовленість є, – МЗС | Переговори в Мінську йдуть складно, але надія на спільну домовленість є, – МЗС |

Перейти к записи

www.facebook.com/profile.php
Ризикну «вангувати» що домовленості «Мінськ-2» будуть цілком аналогічними до «Мінську Ризикну «вангувати» що домовленості «Мінськ-2» будуть цілком аналогічними до «Мінську-1». Їхньою «реальною» складовою, що має бодай якісь шанси на втілення, може бути лише «припинення вогню негайно, а там – подивимось».

Перейти к записи

Спецкор
Сьогодні від результатів саміту у Мінську залежить чи вдасться досягти домовленості Сьогодні від результатів саміту у Мінську залежить чи вдасться досягти домовленості і зупинити війну дипломатичним шляхом.

Перейти к записи

lexaarab
У Мінську треба починати з домовленості про припинення вогню – дипломат t.5.ua/1uEXMIH

Перейти к записи

Пресса Украины
Президент України Петро Порошенко припускає, що ситуація на Донбасі може вийти з-під Президент України Петро Порошенко припускає, що ситуація на Донбасі може вийти з-під контролю, якщо на переговорах у Мінську у Нормандському форматі за участю Путіна, Олланда та Меркель сторони не досягнуто домовленості щодо ескалації.

Перейти к записи

svidokorg
Київ чекає підтвердження Кремля про готовність виконувати Мінські домовленості t.5.ua/19981vx

Перейти к записи

ПРАВДА УКРАЇНИ
Навіть, якщо будуть підписані мирні домовленості у Мінську, то вірогідність їх дотримання Навіть, якщо будуть підписані мирні домовленості у Мінську, то вірогідність їх дотримання малі.

Перейти к записи

Народный корреспондент
АТО, Мінські домовленості, Суспільство

Перейти к записи

UApost
Україна Путін Обама сепаратисти Мінські_домовленості розмова

Перейти к записи

1inform
Рoсійськe диплoмaтичнe джeрeлo відзначає високу вірогідність досягнення домовленості Рoсійськe диплoмaтичнe джeрeлo відзначає високу вірогідність досягнення домовленості на переговорах у Мінську між лідерами України, РФ, Франції та Німеччини.

Перейти к записи

UNA UC
Обама вважає, що мирне врегулювання повинне спиратись на мінські домовленості.

Перейти к записи

Україна
Януш Онишкєвич має надію, що домовленості, які будуть досягнуті під час завтрашньої Януш Онишкєвич має надію, що домовленості, які будуть досягнуті під час завтрашньої зустрічі в Мінську, не вплинуть на рішення Польщі, котра до цього часу не відмовлялася від можливості поставок озброєння для Києва.

Перейти к записи