Главная » Последние новости » військовий стан

військовий стан

військовий стан (2015.02.12 02:23)

ПравоUA
Окремо слід звернути увагу на статтю 15 ЗУ Про правовий режим воєнного стану , Окремо слід звернути увагу на статтю 15 ЗУ Про правовий режим воєнного стану , в якій детально встановлюється зміст заходів, право на які надається військовому командуванню.

Перейти к записи

Рух Опору
ПРЕЗИДЕНТ ДОПУСКАЄ ВВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ

Перейти к записи

Konstantin Gordeev
Влада готова до введення військового стану

Перейти к записи

7 Днів
Як у разі військового стану ужгородцям видавати харчі за талонами – радилися в мерії

Перейти к записи

Наступна республіка
Ці домашні експерти, новітні військові Жуль Верни, здалеку поважно аналізують стан Ці домашні експерти, новітні військові Жуль Верни, здалеку поважно аналізують стан речей на фронті, виносячи вироки і роздаючи заохочення, прогнозують, лякають та ридають.

Перейти к записи

yurban35
А введення військового стану по всій країні, це страшилка для населення.

Перейти к записи

УДАРна молодь Закарпаття
Військовий стан в Україні: за і проти.

Перейти к записи

Оружие Украины
Тобто, станом на сьогодні на території України вже існує не менше 5 повноцінних органів Тобто, станом на сьогодні на території України вже існує не менше 5 повноцінних органів військового управління об єднаннями військ з центрами в м. Рівне, м. Одеса, м. Київ, м. Дніпропетровськ та м. Львів, на формування та оснащення яких свого часу були витрачені величезні обсяги Державних коштів.

Перейти к записи

Новини Тернополя
Перевірили стан сховищ, ті місця де люди зможуть перебувати на випадок реальної військової Перевірили стан сховищ, ті місця де люди зможуть перебувати на випадок реальної військової загрози.

Перейти к записи

phantomhit
Верховна Рада підтримує запровадження військового стану podrobnosti.ua/2015245-verhov...

Перейти к записи

Noname
Військовий стан!

Перейти к записи

boykob
Частина тих, кому так не вистачало військового стану, після заяви Порошенка кажуть,

Перейти к записи

Святошинський Район
Статтею 15 вищезгаданого Закону встановлено, що на строкову військову службу призиваються Статтею 15 вищезгаданого Закону встановлено, що на строкову військову службу призиваються придатні для цього за станом здоров я громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Перейти к записи

Noname
Військовий стан, коменданська година, і порядок в інформаційній політики, а ще військові Військовий стан, коменданська година, і порядок в інформаційній політики, а ще військові суди за антидержавні дії.

Перейти к записи

Микола Ляхович
Сьогодні на засіданні Уряду було вилито стільки шоколадної глазурі про унітарність Сьогодні на засіданні Уряду було вилито стільки шоколадної глазурі про унітарність Країни, єдину державну мову, і навіть обіцянка ввести військовий стан - що вже якось не по собі від думки про те, що сьогодні можливо буде здавати новими Мінськими меморандумами ...

Перейти к записи

Перший Соціальний
Вони вимагають ввести воєнний стан, прийняти закони про недоторканність депутатів, Вони вимагають ввести воєнний стан, прийняти закони про недоторканність депутатів, суддів і т.д., а також відправити у відставку все військове керівництво країни і залучити до формування нового представників воюючих батальйонів.

Перейти к записи

УКРАЇНСЬКИЙ СВІТОВИЙ КЛУБ
Президент України Петро Порошенко заявляє про свою готовність ввести в державі військовий Президент України Петро Порошенко заявляє про свою готовність ввести в державі військовий стан, а Премьєр-міністр Арсеній Яценюк сподівається завершити переговори з МВФ про надання чергових кредитів протягом 48 годин.

Перейти к записи

Україна 24
Порошенко готовий ввести військовий стан після Мінських перемовин

Перейти к записи

Naspravdi.com.ua
Порошенко погрожує українцям військовим станом

Перейти к записи

kenguruk
Тобто для людства нормальним станом є військовий, а мир це щось атипове?

Перейти к записи