Главная » Последние новости » Воєнний Стан В Україні

Воєнний Стан В Україні

Воєнний Стан В Україні (2015.02.12 00:42)

Новини Харкова
Президент готовий ввести воєнний стан в Україні.

Перейти к записи

Uainfo Uainforg
Розширене засідання Уряду за участю голів ОДА https://www.5.ua | Президент, Верховна Розширене засідання Уряду за участю голів ОДА https://www.5.ua | Президент, Верховна Рада і уряд готові запровадити воєнний стан в Україні.

Перейти к записи

2+2 Телеканал
Президент готовий запровадити воєнний стан в Україні

Перейти к записи

www.facebook.com/profile.php
Зі свого боку Повноважний Посол Великої Британії в Україні Саймон Сміт привітав успіхи Зі свого боку Повноважний Посол Великої Британії в Україні Саймон Сміт привітав успіхи нашої держави та місцевих аграріїв у виході на зовнішні ринки та підкреслив оптимістичний стан вітчизняного сільського господарства, яке розвивається в умовах складної економічної та воєнної ситуації. «

Перейти к записи

УДАРна молодь Закарпаття
Ударна молодь Закарпаття під час засідання Дебатного клубу та під час чергової гри Ударна молодь Закарпаття під час засідання Дебатного клубу та під час чергової гри обговорювала питання введення воєнного стану в Україні.

Перейти к записи

Vididoua Poglyad
Петро Порошенко заявив, що якщо переговори в Мінську не принесуть результату, в Україні Петро Порошенко заявив, що якщо переговори в Мінську не принесуть результату, в Україні буде введено воєнний стан: https://vidido.ua/index.php/pogliad/article/poroshenko_vvede_voennii_stan_jako_peregovori_u_mins_ku_ne_dadut_rezul_tati/ Порошенко новини Україна

Перейти к записи

Новости Винницы vn.20minut.ua
Якщо зустріч провалиться то в Україні можуть вести воєнний стан.

Перейти к записи

UNA UC
Якщо сьогодні в Мінську не вдасться вирішити ситуацію на Донбасі дипломатичним шляхом, Якщо сьогодні в Мінську не вдасться вирішити ситуацію на Донбасі дипломатичним шляхом, доведеться вводити воєнний стан в Україні.

Перейти к записи

Інформаційний Акцент
Влада готова до запровадження воєнного стану в разі ескалації ситуації на сході України Влада готова до запровадження воєнного стану в разі ескалації ситуації на сході України.

Перейти к записи

Рідна Житомирщина
В Україні готові до введення воєнного стану | Рідна Житомирщина“

Перейти к записи

Рідна Житомирщина
Наполегливі заклики до української влади про запровадження воєнного стану на територіях, Наполегливі заклики до української влади про запровадження воєнного стану на територіях, де триває антитерористична операція, активізувалися у зв’язку із прямим вторгненням російських військ в Україну.

Перейти к записи

Kyiv-city.com Сайт Києва
Президент України Петро Порошенко заявив, що він, Верховна Рада і уряд готові до Президент України Петро Порошенко заявив, що він, Верховна Рада і уряд готові до прийняття рішення про оголошення воєнного стану в країні.

Перейти к записи

Noname
Тимчасово какылы продолжувайуд радоваты: Порошенко: і я, і ВР готова до введення воєнного стану в усій Україні.

Перейти к записи

ПРАВДА УКРАЇНИ
Українська влада готова до запровадження воєнного стану в усій країні, якщо ситуація Українська влада готова до запровадження воєнного стану в усій країні, якщо ситуація на сході далі погіршуватиметься, заявляє президент України Петро Порошенко. «

Перейти к записи

Новини Миколаєва
Влада готова до введення воєнного стану в разі ескалації ситуації на сході України Влада готова до введення воєнного стану в разі ескалації ситуації на сході України.

Перейти к записи

Патріоти України
Порошенко заявив про готовність ввести воєнний стан в Україні - Патріоти України

Перейти к записи

Новини у Львові
А інтерв’ю громадянина Коцаби російському телеканалу — це «перехід на бік ворога А інтерв’ю громадянина Коцаби російському телеканалу — це «перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України».

Перейти к записи

Житомирська хвиля
Нагадаємо, що в суботу, 7 лютого, низка українських ЗМІ оприлюднили інформацію, Нагадаємо, що в суботу, 7 лютого, низка українських ЗМІ оприлюднили інформацію, згідно з якою Міністерство фінансів України начебто пропонує ухвалити законопроект, що передбачає проводити тимчасову націоналізацію вкладів громадян у банках у разі запровадження воєнного стану або критичної ситуації з виконанням державного бюджету.

Перейти к записи

ВО "Свобода" Кривий Ріг
2. Вимагає негайно запровадити воєнний стан із метою встановлення єдиної системи 2. Вимагає негайно запровадити воєнний стан із метою встановлення єдиної системи керівництва державою, зосередження ресурсів, персонального керівництва та відповідальности безпосередньо Верховним Головнокомандувачем в умовах воєнного часу та оборони України.

Перейти к записи

sernep
1. Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, 1. Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, -

Перейти к записи