Главная » Последние новости » Віктора Шокіна

Віктора Шокіна

Віктора Шокіна (2015.02.10 18:37)

ВолиньPost
Верховна_Рада підтримала запропоновану Президентом кандидатуру Віктора Шокіна на Верховна_Рада підтримала запропоновану Президентом кандидатуру Віктора Шокіна на посаду генпрокурора

Перейти к записи

kirillruchko
ВР призначила Віктора Шокіна новим Генпрокурором України t.5.ua/179u84k

Перейти к записи

Україна без корупції
Низка депутатів заявляє про неперсональне голосування у залі під час призначення Низка депутатів заявляє про неперсональне голосування у залі під час призначення Віктора Шокіна генпрокурором.

Перейти к записи

Україна без корупції
Українське суспільство не відчує якісних змін з приходом до керівництва Генпрокуратури Українське суспільство не відчує якісних змін з приходом до керівництва Генпрокуратури Віктора Шокіна.

Перейти к записи

Аратта. Вікно в Україну
Верховна Рада прийняла постанову про надання згоди на призначення президентом України Верховна Рада прийняла постанову про надання згоди на призначення президентом України Віктора Шокіна на посаду генерального прокурора України.

Перейти к записи

БукІнфо
ШИЛО НА МИЛО? / Верховна Рада підтримала подання президента України Петра Порошенка ШИЛО НА МИЛО? / Верховна Рада підтримала подання президента України Петра Порошенка про призначення на посаду генерального прокурора України Віктора Шокіна.

Перейти к записи

Люстрація.Прикарпаття
Верховна Рада погодилася призначити новим генпрокурором Віктора Шокіна України.

Перейти к записи

Тимошенко Юлия Владимировна
Фракція «Батьківщина» одностайно підтримала кандидатуру Віктора Шокіна на посаду Фракція «Батьківщина» одностайно підтримала кандидатуру Віктора Шокіна на посаду Генерального прокурора України.

Перейти к записи

Naspravdi.com.ua
Народні депутати України підтримали запропоновану кандидатуру Порошенка Віктора Шокіна Народні депутати України підтримали запропоновану кандидатуру Порошенка Віктора Шокіна на посаду генерального прокурора України, а Віталія Ярему звільнили.

Перейти к записи

Голос Карпат.ІНФО
Низка депутатів заявляє про неперсональне голосування у залі під час призначення Низка депутатів заявляє про неперсональне голосування у залі під час призначення Віктор Шокіна генпрокурором.

Перейти к записи

Корупція Інфо
Ряд депутатів вимагають переголосування щодо призначення Віктора Шокіна на посаду Ряд депутатів вимагають переголосування щодо призначення Віктора Шокіна на посаду Генпрокурора у зв язку з фактами неперсонального

Перейти к записи

Help Euromaidan
Президент звільнив генпрокурора Віталія Ярему і запропонував парламенту замість Президент звільнив генпрокурора Віталія Ярему і запропонував парламенту замість нього Віктора Шокіна - за деякими відомостями, свого кума.

Перейти к записи

espreso.tv
Заступником прокурора Одеської області призначено Тетяну Горностаєву - доньку заступника Заступником прокурора Одеської області призначено Тетяну Горностаєву - доньку заступника генпрокурора Віктора Шокіна, кандидатуру якого Верховна Рада погодила на посаду генпрокурора

Перейти к записи

Весь Луцьк - Всі новини Луцька
Верховна Рада призначила Віктора Шокіна главою ГПУ

Перейти к записи

Fenixslovo
Особисто я проголосував за кандидатуру Віктора Шокіна на посаду Генерального прокурора, Особисто я проголосував за кандидатуру Віктора Шокіна на посаду Генерального прокурора, розуміючи, що йдеться про людину, яка, перебуваючи на різних п...

Перейти к записи

Sail Revolution
Віктора Шокіна призначено генпрокурором

Перейти к записи

Пресса Украины
Основним завданням генеральної прокуратури України залишається покарання винних Основним завданням генеральної прокуратури України залишається покарання винних за вбивство на Майдані, про що заявив Президент Петро Порошенко під час представлення у Верховній Раді кандидатури Віктора Шокіна на посаду Генерального прокурора.

Перейти к записи

Новини Чернігова
Верховна Рада підтримала призначення Віктора Шокіна новим генеральним прокурором.

Перейти к записи

Новости Одесса - Первый Одесский
Горностаєва є донькою 62-річного Віктора Шокіна.

Перейти к записи

Диванна СОТНЯ
318 голосами Віктора Шокіна призначили новим Генеральним прокурорм України.

Перейти к записи